Aktif
Toplam
:  1929021

ÇAYCUMA BELEDİYESİ THM TOPLUĞUNU ÇALIŞTIRAN ŞEF ERTUĞRUL KARABULUTUN MUTLU GÜNÜ

Çaycuma Belediyesi THM topluluğuna hocalık yapan TRT Ankara radyosu Şef Ertuğrul Karabulut’un oğlu Yiğit &  Derya Ankara Kurtuluş Parkı Vedat Dalokay nikâh salonunda 19.09.2013 Perşembe günü dünya evine girdiler.

Çankaya Belediyesi Nikâh memurluğunca nikâhları kıyılan KARABULUT çiftini Ertuğrul Hoca’nın Öğrencileri yalnız bırakmadı. Nikâha Çaycuma Belediye Başkanımız Mithat Gülşen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veysel Özkan, THM topluluk başkanı Ayşen KÖKTÜRK ve çalışma arkadaşları da katıldılar.

Çaycuma’mızın fahri hemşerisi olduğunu her fırsatta dile getiren ve Çaycumalı Hemşerilerini bu mutlu gününde yanında gören Karabulut, “Gelinim Devrekli Bende Çaycumalı olarak bizler hepten aynı yöreli olduk. Bu anlamlı ve mutlu günümde beni yalnız bırakmayarak buralara kadar gelme zahmetinde bulunan Başta Belediye Başkanım Mithat Gülşen’e Kültür ve Sosyal İşler Müdürüme, Çaycuma Belediyesi THM. Topluluğu başkanı Ayşen Hanım’a, koradaki dostlarıma ve gelmek isteyip de fırsat bulamayan diğer hemşerilerime çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Genç Çiftlere mutluluklar dileyen Belediye Başkanımız Mithat Gülşen, “ Yılarca bize destek veren THM dalında birçok amatör kişi yetiştiren halk konserlerimizde yanımızda olan hocamıza biz de vefa borcumuzu böyle mutlu ve özel gününde yanında bulunarak ödemeye çalıştık. Belediyemizin işlerini takip için nikâhtan bir gün önce Ankara’ya geldim ve Hocamızın nikâh töreni için dönüşümü bir gün sonraya erteleyerek buraya katıldım. Yeni evlenen çiftlerimize Allah her iki cihanda saadetler versin sayın hocama da uzun ömürler nasip edip, evlatlarının mutluluğunu gördüğü gibi mürüvvetini de görmek nasip etsin.”dedi.

Karabulut çifti, nikâha katılanların hediye takdimi ardından nikâh şekeri yerine doğaya ve yeşile destek bakımından kayın fidanı hediye ettiler. Yeni evlenen çiftlerle bu mutlu günü karelemek üzere toplu fotoğraflar çekildi. Çiftlere Mutluluklar dileyerek salondan ayrıldılar. 24.09.2013

Arşiv için tıklayınız